CEO Daniel Petrini is interviewed by UUI

March 17th, 2022

Check out an interview (in Swedish) with Daniel on our Parkinson´s platform, our approach to digital health and some general startup advice.

An excerpt (in Swedish):

“För Stardots är utmaningarna många och de är inte av det lättare slaget. Tvärtom. Siktet är att bli ett stort bolag inom området digital hälsa med bas i Uppsala. Neurologi betraktas som ett av de svåraste områdena inom sjukvården. Det handlar också om regulatoriska utmaningar och inte minst – att få tag på rätt kompetens. På bara några månader har företagets personalstyrka vuxit från 1 till 11 medarbetare och Daniel är tydlig – bolaget har ett superbra team. Ett team som hela tiden växer med nya medarbetare.”

Read more here: https://uuinvest.se/stardots-daniel-petrini-parkinsonssjukdom/ 

 

CEO Daniel Petrini